Blogg om hverdagen til en ung, aktiv liten dvergpinscher hann og border collie tispa Saga. Hverdagslydighet, problematferd, kurser vi deltar på,konkurranselydighet,ID-spor, blodspor og diverse andre hundeaktiviteter vi er innom - alt basert på 100% positiv hundetrening.

søndag 23. oktober 2011

Og deeer var vi jammen igang!

Da var det på tide å få gang på hundetreningsbloggen.. Har lenge utsatt dette – planen var å få layouten og innholdet helt på G før vi startet med innlegg.. Men det ser jeg jo at ikke kommer til å skje med det første..kind of..  So.. here we go!
Her skal vi forsøke å få skrablet litt ned om den ukentlige hundetreningen vår, alt ifra konkurransetrening til de litt mer  hverdagslige utfordringer, de største frustrasjoner, gleder, ting innen hundeverden som opptar meg – og ikke minst kursing! Vi har allerede fullført Siddis Hundeskole`s Instruktørutdanning Del1, og har såvidt startet på Del2 & Del3 nå i høst. Helt vannvittig lærerikt, interessant, utfordrende, travelt og utrolig gøy! For en gjeng…!Vi har også en del blogglekser etterhvert til hver av kurshelgene – så en del vil nok bli nøye dokumentert her.. Også de litt mindre “faglige” tingene ;) Ellers blir det nok litt andre små-kurser utenom fremover som jeg tror blir svært interessante – så skal forsøke å få ned litt om disse også :)
Håper noen av innleggene som kommer her vil være litt av interesse og nytte for noen andre hundefolk der ute, og well.. ja.. Da var vi jammen igang !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar