Blogg om hverdagen til en ung, aktiv liten dvergpinscher hann og border collie tispa Saga. Hverdagslydighet, problematferd, kurser vi deltar på,konkurranselydighet,ID-spor, blodspor og diverse andre hundeaktiviteter vi er innom - alt basert på 100% positiv hundetrening.

mandag 9. april 2012

Bloody monday

Siste dag av påskeferien / asfaltpåsken gikk til Skjævelandsskogen for å trene blodspor og rundering. Jeg kjenner jeg kommer til å savne alle de hele dagene fylt av hundetrening, sukk..

Terkel gikk et blodspor på 8-900m som kun hadde ligget knappe 3timer. Han var svært spornøye og jobbet supert hele tiden! Til og med når vi kun var kommet 1/4 i sporet og "traff på" skanken jeg hadde lagt i slutten av Saga sitt blodspor.. At jeg aldri lærer, helt utrolig at jeg har klart å lagt slutten hennes, rett oppi Terkel sitt spor.. Men men, han kikka litt halvdumt på meg (type, er vi ferdige alt nå??!), jeg ledet han bare en halvmeter bort ifra skanken igjen, og han fortsatt som bare juling :)Så var det Saga sin tur. Vi har ikke noe særlig ambisjoner om å konkurrere, eller strekke oss for å bli godkjent ettersøk - men gjør det kun for aktivisering og gøy :)
Saga skal heller trenes mer innen rundering og spesialsøk. Idag gikk hun et relativt ferskt spor (30min), og da vimser hun mye - men hun jobbet grundig hele veien. Jeg må nok legge enda lengre spor etterhvert, da hun ikke virker som om hun er sliten i det hele tatt i slutten - og vil aller helst spore videre...


Avsluttet treningen med å kjøre runderingstrening med Saga - det skal jeg ta meg mer tid til fremover - knallgøy trening :D

1 kommentar:

  1. Visste che heilt kor eg sko skrive det; men sinnsygt kult fremside bilde på bloggen!;) Skikkelig blinkskudd!!:D

    SvarSlett